InterForm

Product: InterFormNG med Dynamics NAV

InterForm NG

Product: InterFormNG med Dynamics NAV

 

"Alle vores kundevendte NAV rapporter håndteres nu af InterFormNG"

Finn Klein, Logistik manager, Elektro-Isola A/S


InterForms platformsuafhængige Output Management system InterFormNG, er blevet en succeshistorie hos den danske kompositmateriale leverandør Elektro-Isola. Elektro-Isola var tidligere InterForm400 kunde. De havde derfor et godt kendskab til InterForm - og var valget af InterFormNG efter ERP skiftet til Microsoft Dynamics NAV 2013, var af den grund det åbenlyse valg. 

Finn Klein, Logistik Manager hos Elektro-Isola forklarer:

Igennem mere end 15 år har vi benyttet InterForm produkter. Med InterFormNG kan vi designe avancerede rapporter, labels og kundevendte dokumenter. – vi styrer nu hele processen! I 2014 erstattede vi vores AS400 løsning med Dynamics NAV 2013. Som en del af den proces blev InterFormNG implementeret uden problemer. Alle vores kundevendte NAV rapporter håndteres nu af InterFormNG, det har bl.a. betydet at vi har reduceret det samlede antal templates, samt givet os større fleksibilitet omkring rapportdesign.

Efter at Elektro-Isola havde skiftet deres AS400 løsning ud med Dynamics NAV 2013, fik de behov for et nyt produkt der kunne designe labels og avanceret kundevendte rapporter. Kravet til løsningen var at det skulle være effektiv og nemt at bruge, men samtidig være af høj kvalitet. Her kunne standardløsningen fra Microsoft Dynamics NAV ikke stå distancen, og valget faldt derfor på InterFormNG. InterFormNG overtog dermed alt håndteringen af output hos Elektro-Isola.

InterForm A/S’ Administrerende Direktør redegøre her kort hvorfor InterFormNG er blevet den fortrukket Output Management løsning for flere virksomheder:

”InterFormNG er den nyeste teknologi, som er baseret på snart 30 års output erfaring og mere end 3.500 installationer. Vi har redefineret håndteringen af output, via tovejskommunikation, data validering, automatisering m.m. Implementering og pris gør at selv små kunder kan være med.”
Peter Sørensen Adm. Direktør, InterForm A/S.

InterFormNG er udviklet til at fungere sammen med alle kendte ERP Systemer. Yderligere, er InterFormNG blevet implementeret til håndteringen af output hos en lang række virksomheder med hver sine krav til format og grafisk design.

 

This website uses Cookies to enhance your experience.

Read about our Cookies and Privacy Policy Learn more

I understand

Download Product Sheets

Fill fields with required information and we will send you the download link on your email

Product Sheet: Latest News

TRY SOFTWAREFree Trial

Thank you for your interest in InterXML400!

Please fill out the form below and we will contact you shortly with further information.

You can also read more about the module on this page.
- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Best regards,

InterForm A/S