InterForm

Product: InterForm400 med integration til Movex

InterForm NG

Product: InterForm400 med integration til Movex

</p

Med InterForm400 ved jeg, at vores kunder modtager ensartede fakturaer og ordrebekræftelser i høj design kvalitet. Før InterForm400, var det egentlig bare en flad og kedelig e-mail, som vi sendte vores til kunder. Vi oplevede sågar nogle gange, at vores kunder næsten kunne tro, at det var en form for spammail de havde modtaget, når vi sendte dem en faktura. IT Manager Anders Grønbech, Logitrans.

 

Derfor valgte Logitrans i 2015 at finde en løsning sammen med InterForm. Her var formålet at implementere InterForm400 direkte på Logitrans’ Movex platform, som en erstatning for den eksisterende Output Management løsning. Den nye løsning bestod i at implementere InterForms plugin til Movex, der transformerer streamfilerne fra Movex og M3, til spool filer der efterfølgende behandles af InterForm400.

Tilbage i 2002 implementerede Logitrans A/S en Movex Version 12.3 – og her oplevede Logitrans fra starten en udfordring med at designe ensartede og pæne dokumenter, såsom fakturaer og ordrebekræftelser. Ifølge Anders Grønbech er mulighederne for at ændre og berige dataoutput fra Movex begrænset, medmindre man vil investere i eksterne konsulenter hver gang man skal fortage en ændring.

Udfordringen var at standard udskrifterne, eller rettere de PDF’er der kom ud af vores system var af svingene kvalitet. De var simpelthen ikke pæne eller ensartede, forklarer Grønbech.


Fordele ved InterForm400 integration

Med InterForms plugin til Movex kan Logitrans bibeholde al håndtering af output inden for rammerne af AS/400. Dette giver den stabilitet i driften som de ønsker, samtidig med at det åbner op for en række nye muligheder. 
"Med InterForm400 er vi selv i stand til at berige det dokumentdesign vi får fra Movex. Dette betyder ganske enkelt at de dokumenter vi så sender til vores kunder, nu er af meget højere kvalitet end tidligere", siger Grønbech.

I samme forbindelse fik Logitrans mulighed for at bygge deres egen arkivløsning med hjælp fra InterForm. InterForms plugin til Movex beriger spool filerne med ekstra data, som gør at specifikke dokumentfiler kan arkiveres præcist efter brugernes ønske. Dette skal på sigt bruges til at bygge en kundeportal for alle Logitrans kunder.
"Med InterForms plugin til Movex sætter man nogle værdier op, som så efterfølgende bruges i InterForm400 til at afgøre hvordan Work flowet skal være for det enkelte dokument. Så der er nogle fleksible muligheder i løsningen fra InterForm", uddyber Grønbech.

Logitrans planlægger allerede nu, hvordan de yderligere kan udnytte mange af de funktioner der tilbydes i InterForm400 - og når Logitrans skal opgradere til en nyere version af Movex, er der et klart ønske om at forsætte med InterForm400. Grønbech forklarer,”Det bliver jo spændende når vi en gang skal til at opgradere. Det skal vi måske allerede inden for de næste år - og her bliver det helt sikkert et krav, at vi vil fortsætte med at bruge InterForm400. ”

Logitrans er i dag en af verdens førende udbydere af internt transportmateriel, med mere end 100 kvalificerede medarbejdere inden for udvikling, produktion, med kunder i hele verden.

 

This website uses Cookies to enhance your experience.

Read about our Cookies and Privacy Policy Learn more

I understand

Download Product Sheets

Fill fields with required information and we will send you the download link on your email

Product Sheet: Latest News

TRY SOFTWAREFree Trial

Thank you for your interest in InterXML400!

Please fill out the form below and we will contact you shortly with further information.

You can also read more about the module on this page.
- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Best regards,

InterForm A/S